Tehnologia Informatiei si a Comunicatiior - Culegere de teste

Tehnologia Informatiei si a Comunicatiior - Culegere de teste
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Altele
Preț: 25,20 lei
28,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Examene, examene si iar examene! Sunteti dezorientati si nu stiti cum sa faceti fata provocarilor din domeniul informatic? Prezenta lucrare va este de ajutor in pregatirea examenelor pentru care sunt necesare cunostinte de utilizare a calculatorului, dar in egala masura si in dezvoltarea abilitatilor dumneavoastra de utilizare a calculatorului.

Lucrarea de fata va da posibilitatea unei autoevaluari a cunostintelor de utilizare a calculatorului, dar si a unei autotestari avand in vedere structura acesteia. Parcurgand aceasta lucrare, veti fi pusi in situatia de a rezolva cerinte cu diferite grade de dificultate, care prin varietatea lor acopera continutul programei scolare pentru disciplina Tehnologia informatiei si a comunicatiilor pentru clasele a IX-a si a X-a, indiferent de profil si specializare.

Culegerea este structurata in 9 capitole, fiecare capitol contine 25 de teste, iar dupa fiecare capitol sunt oferite rezolvarile complete ale testelor din capitolul respectiv. Punctajul testelor este ales in asa fel incat rezolvand cate un test din fiecare capitol la final sa se obtina 100 de puncte. Culegerea este gandita pentru Windows 7 si Office 2010, dar poate sa fie folosita si de utilizatorii altor versiuni ale sistemului de operare Windows sau ale pachetului Microsoft Office.

Nr. pagini: 240
Format: 16, 5 x 23, 5
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1069 sec