Telepatia - comunicarea supremă

Telepatia - comunicarea supremă
-20%
ISBN: 978-973-669-478-
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 192
Format: 13x20cm
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Telepatia - comunicarea supremă - Danielle Fecteau. Telepatia.

Această nouă apariţie editorială în colecţia "Biblioterapia“ vă propune, prin intermediul unei serii de fapte extraordinare, toate documentate ştiinţific, o prezentare a capacităţilor misterioase ale acestui veritabil al şaselea simţ - telepatia.
Veţi descoperi un univers incredibil, dar cât se poate de real: transmiterea de informaţii, prin intermediul gândului, unor persoane aflate pe o navetă spaţială sau pe un vas în submersiune; descrierea unor persoane necunoscute şi a unor locuri situate la mari depărtări; proiectul "Stargate“ al CIA, prin care se testa urmărirea mentală a agenţilor secreţi plecaţi în străinătate; rezolvarea unor cazuri de criminalistică de către detectivi medium, cu ajutorul unei fotografii sau al unui obiect ce aparţinuse victimei; comunicarea cu spiritul morţilor; prezicerea viitorului.
Cu siguranţă, vă veţi întreba cine ar putea realiza măcar unele dintre aceste minuni. Răspunsul este pe cât de simplu, pe atât de năucitor: oricine. Cu o singură condiţie: să vrea acest lucru.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1386 sec