Telos I, II, III

Telos I, II, III
-15%
Editura:
Anul publicării: 2006
Preț: 28,05 lei
33,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prezentare:

Dragii mei, in sfarsit au aparut cele trei volume din cartea TELOS de Aurelia Louise Jones. Cand am lucrat la ea, am inteles de ce au fost atatea piedici pentru a o tipari! ACUM este momentul sa o citim si sa intelegem ce vrea sa spuna!
Cartea este primita de catre doamna Aurelia Jones (pe care am cunoscut-o personal - si spun acest lucru, pentru ca sa va asigur ca nu este genul de om care sa inventeze sau sa compileze o informatie atat de vasta si importanta, ca cea pe care a prezentat-o in aceste trei volume.)
Telos este un oras subteran in care s-au refugiat cei din Lemuria, atunci cand continentul lor s-a scufundat, iar acum iau legatura cu noi si incep sa iasa la suprafata. Cum o fac? Cititi si veti intelege cateva lucruri mai mult decat uluitoare, care ne privesc pe noi toti!
Daca m-ar intreba cineva ce mi-a placut mai mult din aceste carti, mi-ar fi extrem de greu sa raspund, pentru ca totul este mai mult decat interesant si ne priveste pe toti, in egala masura.
Sper ca aceste carti sa fie pentru toata lumea cadoul cel mai potrivit pentru Craciun si Anul Nou 2007 - sa ne aduca in suflete lumina, cunoasterea adevarata si bucuria de care avem atat de mare nevoie.
LECTURA PLACUTA!
Cu drag, Monica

Lemuria mai existÄ& chiar Å&i
în zilele noastre,
în frecvenţa celei de a cincea dimensiuni.
Dar încĂ„& nu este evidentĂ„& pentru
vederea Ă…&i percepţia voastrĂ„& tridimensionalĂ„&.
Adama

Sunteţi angajaţi acum în cea mai mare dintre aventuri â&& înĂ„&lţarea voastrĂ„& într-o dimensiune superioarĂ„&. AnticipĂ„&m cĂ„& învĂ„&ţĂ„&turile noastre vor traversa PĂ„&mântul în lung Ă…&i lat, pentru a-i ajuta pe toţi cei care sunt în legĂ„&turĂ„& cu noi, în cĂ„&lĂ„&toria lor spre libertate spiritualĂ„&.
IeĂ…&irea noastrĂ„& la suprafaţĂ„& pentru a ne uni din nou cu voi va fi â&&Marea întâlnireâ&& pe care aţi aĂ…&teptat-o în multele secole de separare fizicĂ„& între noi. VĂ„& vom învĂ„&ţa cum sĂ„& puneţi, cu uĂ…&urinţĂ„& Ă…&i eleganţĂ„&, bazele unei permanente epoci de aur, caracterizatĂ„& prin iluminare, iubire, pace, frumuseţe Ă…&i prosperitate pentru întreaga omenire care hotĂ„&rĂ„&Ă…&te sĂ„& rĂ„&mânĂ„& aici.
Ne dorim foarte mult sĂ„& fim cu voi într-un mod mai palpabil, la fel cum Ă…&i voi doriţi acelaĂ…&i lucru, deoarece suntem o singurĂ„& familie. Ă&mpreunĂ„& ne vom bucura de faptul a fi din nou alĂ„&turi.
Eu sunt Adama, Ă&nalt Preot al Telosului.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1651 sec