Templul Schimbarii

Templul Schimbarii
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Preț: 23,80 lei
28,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Pare greu de acceptat faptul că Drumul care duce spre trăirea Divină autentică, spre autocunoaşterea ce te ridică pe culmile celei mai subtile vibraţii poate fi la îndemâna oricui.
Şi totuşi, această carte o dovedeşte. Totul este simplu, atunci când este adevărat. Am experimentat tot ceea ce în aceste rânduri stă scris, am dus în adâncul sufletului meu fiecare învăţătură în parte – înainte de-a cuteza să le împărtăşesc cu cei în căutarea adevărului – şi am descoperit locul unde stă Cheia pe care Dumnezeu a ascuns-o cu Iubirea Sa. Lumina acestei cărţi se va releva cu străluciri nebănuite, dar şi cu o blândeţe angelică, tuturor celor care au hotărât să nu mai întoarcă privirea de la Dumnezeu şi caută neîncetat Drumul spre El
Pe lângă şiragul de meditaţii cu certa valoare iniţiatică, tehnicile de autovindecare şi metodele de autocunoaştere vin să îmbogăţească şi să netezească calea spre descoperirea Sinelui nostru Superior.
Templul Schimbării nu este o metaforă. Este un spaţiu real – aflat încă în lumea nevăzută – unde fiecare poate ajunge, dacă vrea, pentru a se regăsi pe sine, pentru a transforma în Lumină Divină vălul ce ne opreşte să vedem Adevărul.
Spiritul cărţii a fost alături de mine din clipa în care Universul m-a ales pentru această minunată misiune. Mi-a lăsat un îngeraş – care va fi veşnic alături de mine – şi aplecat cu altă misiune! Acum este alături de fiecare cititor în parte, pentru a-l ajuta să treacă pragul Templului Schimbării.
Simţiţi-l lângă voi şi veţi fi scăldaţi în marele ocean al Iubirii Divine.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1007 sec