Teodosie cel Mic

Teodosie cel Mic
-18%
ISBN: 973-46-0355-8
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 440
Categoria: Proza diversa
Preț: 23,74 lei
28,95 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Descriere:

Razvan Radulescu este unul dintre cei mai de succes scenaristi romani de astazi. Filme precum Marfa si banii, Moartea domnului Lazarescu si Hirtia va fi albastra poarta semnatura sa.
Pisiciinele, Somnul protector, bufnita ce cultiva capsuni, Minotaurul Samoil, care cultiva ciuperci, fantoma Otilia - toate aceste personaje si altele inca il readuc in fata cititorului, spectaculos, pe prozatorul Razvan Radulescu, bine-cunoscut si pentru scenariile la unele dintre cele mai bine primite filme romanesti din ultimul timp. Romanul Teodosie cel Mic este unul impresionant din multe puncte de vedere, de la ineditul povestii la gama larga de procedee narative folosite de autor. Scrisa cu un rafinament stilistic deosebit, cartea lui Razvan Radulescu contribuie din plin la substanta peisajului literar romanesc contemporan.
"Razvan Radulescu scrie la fel de bine eseuri, scenarii de film si romane. Eseistul e minunat de neimpacat, de scotocitor si de stimulativ: aratati-i un lucru - orice lucru - si el va va arata o problema. Scenaristul e pasionant de lucid - un maestru al momentului fierbinte privit la rece. Dar preferatul meu este romancierul: el reprezinta latura cea mai prietenoasa si mai jucausa a acestui mare talent si - cel putin in ochii mei - cea mai fericita." (Andrei Gorzo)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.2424 sec