Teofil si Cainele de lemn
17,00 lei
20,00 lei (-15%)

Teofil si Cainele de lemn

Teofil si Cainele de lemn
-15%
Categoria: Proza diversa
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Premiul pentru cartea de proza a anului 2012 in cadrul Galei Tinerilor Scriitori.

“Citind romanul lui Cosmin, am intrat automat in rolul unui cenzor paranoid, din ce in ce mai incruntat, pe masura ce intram in painea de cuvinte. Mai incruntat fiindca am inceput sa adun intrebari pentru a pune la punct autorul, pentru a-l convinge ca un asemenea text nu trebuie publicat, fiindca este periculos pentru“cetateanul de buna credinta”, este subversiv si cu atat mai nociv, cu cat incearca sa se ascunda in spatele absurdului. Fiindca noua, cenzorilor, la cursul de cenzura aplicata ni s-a atras atentia de la bun inceput: atentie mare la absurdul cu substrat, la textele aparent schizoide! Acolo se ascunde buba! Iar buba trebuie tratata chirurgical! Cine se ascunde in spatele Cainelui de lemn? Cine e Jumatatea de Matriosca? Iar Santierul e cumva La Canal? Adica personajele tale au innebunit din cauza regimului? Nu inteleg! Mai baiete, ai cam sarit calul! Fii atent la mine, textul tau nu poate fi publicat! Sau te apuci de scris normal, pe intelesul omului echilibrat, sau lasa-te! Auzi la el, CHINUL VESNIC SI NEOSTOITA SCRASNIRE A DINTILOR!”

Micleusanu M.

“Bai, Perta asta e de belea. N-am mai citit nici un scriitor de asta care sa-ti frece creierii cum o face el. Dupa ce termini cartea te invarti in cerc in mijlocul camerei, ca un tampit, si nu stii ce-i cu tine, frate, pe bune. Esti praf.”

Un baiat

“C. Perta pare sa fie al treilea frate Strugatski. Umor, suspans, intertextualism, fantasy– acestea sunt ingredientele romanului pe care tocmai il citesc si in care, mai mult ca sigur, ti-ai dori si tu sa fii personaj, fie si macar unul secundar. Mie mi-ar placea sa fiu Ciinele.”

V. Leac (Cainele)


Anul aparitiei: 2012
Numar de pagini: 264

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

15,30 lei
18,00 lei (-15%)
Created in 0.1368 sec