Terapia integrativa. De la degenerare la regenerare psihosomatica

Terapia integrativa. De la degenerare la regenerare psihosomatica
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 99,00 lei
110,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Terapia integrativa. De la degenerare la regenerare psihosomatica de Teodor Vasile. Lucrarea pe care va invit s-o parcurgeti va poate raspunde la multe dintre intrebarile pe care vi le-ati pus, fara indoiala, de nenumarate ori, macar in intimitatea secreta a reflexiilor si meditatiilor dumneavoastra, refuzandu-va insa dreptul de a va raspunde pe calea studiului, experimentarii si evaluarii oneste, prudenti in a nu plana asupra stradaniilor in care v-ati fi angajat, amenintarea ridicolului si teama discreditarii.

 Uneori drumurile necunoscute, deci neintelese, pot fi ocolite, ignorate sau (asa cum se intampla, din pacate de cele mai multe ori) incriminate si negate cum ca ar fi posibile, chiar de la bun inceput… Si ce mai conteaza daca aceste cai ale cunoasterii si dezvoltarii spiritului uman au fost batatorite chiar de mai multe milenii, cu efecte naucitoare pe care umanitatea a preferat sa le oculteze sub numele de„miracole” ,„minuni” sau  mai ales, escrocherii, pacaleli de doi bani, manipulari.  Este comod sa asumi aceste sintagme care genereaza profitul incontestabil al„etichetarii” , dar nu mai putin si pierderile Intelegerii si aplicarii roadelor acesteia in folosul prezervarii vietii.

 O mentiune speciala se cuvine a fi facuta cu privire la practicile personale pe care a reusit sa le implementeze, specifice stilului si capacitatilor sale personalizate de asistare si redresare energetica (factorul T) , pe care le numeste cu modestie dar printr-un fericita coincidenta a vocabulelor care isca sensuri „tehnicile VasTe” si„meditatie pe flacara violeta” (ultima fiind de altfel, publicata  intr-o carte de referinta, cu acelasi titlu).

 Interesul pentru lecturarea acestei carti poate fi recompensator. Este speciala  ca noutate, originalitate si credibilitatea rezultatelor remarcabile intr-un domeniu care se rescrie mereu, tocmai pentru ca stim inca prea putin despre el, tocmai pentru ca multi dintre noi, raman ancorati in temeri si prejudecati limitative. Invit cititorul sa o descopere si sa se descopere pe cont propriu in contact cu ea.Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Terapia, Psihosomatica

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1247 sec