Terapia nutritionala a excesului ponderal

Terapia nutritionala a excesului ponderal
-25%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Generala
Preț: 93,75 lei
125,00 lei (-25%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

CUVANT INAINTE

Lucrarea de fata vine in intampinarea multiplelor modalitati de scadere in greutate, focalizandu-se in cazul de fata asupra dietei.

Cartea este scrisa accesibil, oferind date si conceptii concrete, practice care sa ajute pacientul sa-si reduca excesul ponderal.

Principalii beneficiari ai lucrarii ar putea fi studentii care astfel vor capata notiuni de baza necesare corecti ei surplusului de grasimi. Concomitent, rezidentii si medicii specialisti, avand un bagaj de cunostinte medicale mai avansat, vor parcurge cu usurinta aceasta lucrare ramanand cu notiuni fundamentale legate de modul in care trebuie tratat dietetic excesul ponderal.

Prin simplitatea expunerii, cat si a numeroaselor exemple de diete hipocalorice, publicul larg cititor are la dispozitie un bagaj de cunostinte pe care, sub indrumarea nutritionistului, poate sa-I foloseasca atunci cand ii este necesar.

Din aceste considerente (adresabilitate larga, usor de citit si inteles, actualitati stiintifice de ultima ora), lucrarea isi gaseste un spatiu in educatia celor ce vor sa previna sau sa reduca excesul in greutate.

Multumim ajutorului dat la compunerea unor retete dietetice si a unei parti din gastrotehnie dieteticienelor de la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Prof. Dr. N. e. Paulescu": Olteanu Viorica, Tudor Ionela, Georgeta Nicola, Felicia Botu.

Dr. Mogos Tiberius Viorel


Anul aparitiei: 2011
Coperti cartonate
Nr. pagini: 380 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Terapia nutritionala a excesului ponderal

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1412 sec