Terapia PSI (Vlad T. Popescu)

Terapia PSI (Vlad T. Popescu)
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Zeci de mii de oameni interesati de tehnicile de terapie, de scolile de evolutie spirituala, dar atat de putini terapeuti cand ai nevoie de unul… Si nu vorbesc doar de cei interesati oarecum de acest domeniu, care sa fi citit o carte pe aceasta tema, ci de toti aceia care s-au pregatit, uneori mai multi ani, cu mai multi maestri, pentru a deveni terapeuti, dar care inca nu au intrat in contact direct cu omul aflat in suferinta…
Si asta nu pentru ca nu ar fi avut chemarea necesara, cunostintele necesare, eventual acordajele necesare, ci pentru ca bariere de tot felul, exterioare si interioare, reale sau imaginare, i-au oprit sa porneasca pe acest drum.
Stiu ca prezenta omului aflat in suferinta nu este placuta pana cand nu stapanesti lectia detasarii, stiu ca este fireasca teama de a nu prelua pana cand nu intelegi ce produce de fapt boala, stiu ca este omeneste sa-ti fie frica de faptul ca-i faci mai degraba rau celuilalt pana cand nu accepti cine vindeca de fapt si cine se vindeca in urma terapiei.
Dar stiu si ca oamenii nu fac terapie pentru ca nu reusesc sa puna cap la cap lucrurile pe care le-au invatat, acumulate uneori din scoli cu totul diferite. Scoli care au o alta perspectiva asupra omului si a sanatatii, care se bazeaza pe modele diferite ale universului si ale vietii, care utilizeaza sisteme de valori in aparenta incompatibile. De aceea, o data pe an, am tinut un curs de arta terapiei in cadrul caruia am incercat sa raspund la intrebarile celor care doreau sa porneasca pe acest drum, sa confirm celor care au inceput ca se poate si sa alung temerile de tot felul care, absolut firesc, apar la inceput.
Prezenta carte s-a nascut din experienta capatata in practica terapiei si la aceste cursuri. Sper sa le fie de folos celor care doresc sa devina terapeuti si sa le fie de ajutor, cel putin la inceput de drum, celor care au inteles ca este nevoie de ei si practica terapia spirituala, energetica, holistica, sau cum doriti sa-i spuneti.
Puteti face terapie exact asa cum prezint eu lucrurile, sau puteti utiliza cartea doar ca indemn pentru a va contura propriul sistem. Puteti folosi cartea fie ca ati trecut prin, fie ca nici nu ati auzit de sistemele si scolile pe care le amintesc eu, dar avand o minima pregatire intr-o scoala de terapie si/sau de evolutie spirituala.
Poate ca tehnica mea de evaluare vi se pare prea sofisticata sau prea simplista. Speranta mea este doar aceea de a reusi sa atrag atentia asupra punctelor principale care trebuie atinse.
Eu pornesc prin a evalua un caz pe baza mandalei zilei de nastere, pe care o utilizez pentru a ma conecta la sinele superior al persoanei, si pe baza parametrilor cunoscuti din radiestezia multidimensionala. In terapie utilizez tehnici din Reiki (in sens larg, sisteme non-traditionale si neo-traditionale), Qi Gong, autocontrol, cristaloterapie, SKHM/All Love. Cu exceptia grupurilor de lucru SKHM/All Love, lucrez in general singur, dar o sa amintesc si unele tehnici posibile atunci cand lucrati in grup.
Nu luati cele scrise aici drept adevar suprem! Nu doar pentru ca si eu sunt supus greselii, ci si pentru ca nu toti suntem la fel. In terapie si in evolutia spirituala intervine si„gustul”, in sensul in care discutam despre placerea estetica si, nu-i asa, despre gust nu se discuta, deci vor ramane subiecte si tehnici de abordare in care, in mod firesc, nu o sa putem ajunge la un numitor comun.
Asa cum nici in interpretarea viselor, a simbolurilor, nu avem in intregime acelasi sistem de valori. Pentru voi o gutuie frumoasa inseamna bogatie, gust si miros placut, iar pentru mine doar ca se apropie o iarna grea…

Cuprins:

Pentru inceput, sa eliminam barierele!
Domeniul de aplicare al terapiei
Clasificarea bolilor si a problemelor din punct de vedere holistic
Primul pas, evaluarea
Interpretarea terapeutica a mandalei zilei de nastere
Numerele reflectate in culori si in structurile mandalei
Principii generale si exemple
Interpretarea terapeutica a parametrilor radiesteziei multidimensionale
Gradul de sanatate al chakrelor
Capacitatea de stocare a tandien-urilor
Karma pe corpurile fizic, emotional, mental si spiritual
Principalele lectii
Parametrii legati de Merkaba si de Steaua Pamantului
Parametrii legati de suflet, Sarpele Kundalini si Karma
Corelatii intre parametri, interpretare
Exemple de masuratori, cazuistica
Fisa de masuratori pentru o relatie
Aspecte ale elementelor
Evaluare generala
Algoritm pentru evaluare si terapie pornind de la simptomele prezentate
Protectia terapeutului
Terapia
Terapia la distanta
Terapia directa
Cazul„bubelor“
I se poate spune„chirurgia PSI“
Deblocarea energiei sexuale stagnante
Cazul„babelor“
Terapia de grup
Tehnica utilizata in terapia de grup
Pasii terapiei de grup
Scriere creativa si terapeutica
Ganduri razlete despre terapie


Anul aparitiei: 2014
Format: 13X20 cm
Nr. pagini: 158

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1783 sec