TESLA, biografia unui geniu de Marc J. Seifer

TESLA, biografia unui geniu de Marc J. Seifer
-10%
Preț: 35,10 lei
39,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 4 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Proza Diversa

DESCRIERE

Nikola Tesla (1856-1943), creditat ca fiind izvorul de inspiratie pentru crearea radioului, robotilor si chiar a radarelor, a fost numit sfantul protector al electricitãtii moderne. Bazatã pe materiale originale si care nu au mai fost disponibile anterior, aceastã carte indelung aclamatã este biografia completã a omului considerat de cãtre multi pãrintele fondator al tehnologiei electrice moderne. Printre creatiile lui Tesla s-au numãrat transportul curentului alternativ, iluminatul cu lãmpi fluorescente si neon, telegrafia fãrã fir si turbinele gigantice care valorificã puterea cascadei Niagara.

Deoarece viata lui Tesla este atat de complexã si controversatã gandindu-ne la intrebãri cum ar fi dacã Tesla a primit impulsuri din spatiul extraterestru, de ce a esuat in cele din urmã in parteneriatul sãu cu J. P. Morgan in construirea unui sistem global multifunctional de distribuire fãrã fir a energiei electrice si informaþiilor, care a fost relatia sa precisã cu Robert si Katharine Johnson si ce anume s-a intamplat cu sistemul de armament pe bazã de fascicul de particule si cu documentele secrete, atat in timpul vietii sale, cat si imediat dupã moartea sa.
Parcurgand aceastã lucrare veti descoperi intamplãri si mistere nediscutate panã acum, ce tin de viata si realizãrile lui Nikola Tesla. Pentru a vã atrage mai mult atentia asupra vietii si activitãtii sale, dacã mai era nevoie, privind natura acestui mare inventator, mi-am permis sã vã citez cateva din afirmatiile sale. Ele vor spune totul.

 „Energia electricã este omniprezentã, in cantitãti nelimitate si poate propulsa toate masinile din lume fãrã utilizarea petrolului, cãrbunelui, gazului metan sau a oricãrui alt combustibil.”
Vã recomand lectura acestei lucrãri ce zugrãveste viata unui om de geniu, considerat ca fiind unul dintre cei mai mari inventatori ai acestei planete si pe care, totusi, societatea a cãutat sã-l „ascundã” sau sã-i minimalizeze opera.

Teodor Vasile, D. Sc., Ph. D

Anul aparitiei: 2008
Numar pagini: 456
Format: 15x22

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.