Teste de antrenament pentru Concursul scolar national COMPER, Limba si literatura romana. Matematica. Clasa a VI-a

Preț: 36,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

Editura COMPER ofera cele mai bune preturi participantilor la Concursul scolar national COMPER, elevi, profesori si parinti, concurs aprobat de M.E., oferind resurse de succes accesibile si performante de invatare si de pregatire metodica, denumite generic SOLUTIA COMPER DE INVATARE.       

 

COMPER este un concept-pivot pentru o intreaga strategie de invatare bazata pe achizitii        progresive standard si pe evaluari permanente in functie de standardul de invatare continut in programele scolare, in mod interactiv si diferentiat (prin activitati de consolidare, de aprofundare-excelenta si de ameliorare- remediere).

 

Diplomele si Certificatele Comper sunt o garantie a evaluarii corecte a rezultatelor invatarii, dar si a valorii resurselor educationale elaborate de cadrele didactice din Centrele de invatare Comper.

 

Lucrarea este destinata elevilor de clasa a VI-a care se pregatesc suplimentar pentru sustinerea Concursului scolar national Comper la toate cele trei etape anuale: etapa 1 (modulele 1 si 2), etapa a II-a (modulele 3 si 4), Etapa a III-a – Olimpiada digitala Comper (modulele 1, 2, 3, 4, 5), la disciplinele limba si literatura romana si matematica.

 

Subiectele de concurs pentru toate cele trei etape contin un numar de 18 intrebari formulate in asa fel incat sa corespunda nivelului de programa corespunzator fiecarui modul pana la data concursului. Continutul acestor teste, pentru ambele discipline, este structurat pe doua niveluri de invatare diferentiata si progresiva: standard (16 intrebari) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevazute de programele scolare – si excelenta (2 intrebari) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor scolare.

 

Testele COMPER sunt un bun prilej pentru o evaluare suplimentara inaintea sustinerii probelor de evaluare nationala la finalul clasei a VI-a!

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0604 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.