Teste de evalaure pentru pregatirea Evaluarii Nationale la clasa a II-a. Scris-Citit, Matematica (Monica Margarit-Baraitaru)

Teste de evalaure pentru pregatirea Evaluarii Nationale la clasa a II-a. Scris-Citit, Matematica (Monica Margarit-Baraitaru)
-10%
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza elevilor clasei a ll-a, in vederea pregatirii pentru Evaluarea Nationala. Testele fost structurate dupa modelul celor elaborate de Centrul de Evaluare si Examinare, in concordanta cu programele scolare elaborate de Ministerul Educatiei Nationale.

Testele de limba romana vizeaza evaluarea competentelor de receptare a mesajelor citite si a compe tentelor de producere a mesajelor scrise, iar cele de matematica vizeaza evaluarea competentelor de matematica, structurate pe diferite domenii cognitive: cunoastere, aplicare, rationament matematic.

Pana acum cativa ani, nu am avut un curriculum pare sa raspunda unor astfel de nevoi, dar noua lege a educatiei prevede atat un invatamant centrat pe formarea de competente, cat si pe introducerea unor evaluari ale elevilor de tipul celor internationale PlRLS si TIMSS.

Testele din prezenta lucrare sunt elaborate dupa modelul evaluarilor PIRLS si TlMSS.

La evaluarile TIMS, accentul se pune, nu atat cunostinte, cat pe procesele (mentale/cognitive) prin care acestea se obtin. A gandi corect si a putea rezolva orice fel de problema cu care se confrunta copilul, au devenit, in prezent, abilitati cruciale.

Ceea ce evaluareaza PIRLS vizeaza eficienta strategiilor de citire/lectura utilizare de catre cititori in confruntarea cu o varietate de texte. Unul dintre procesele fundamentale ale scolarizarii ese achizitia capacitatilor de baza la citire, deoarece aceasta este fundamentul invatarii tuturor celorlalte discipline de studiu.


Autor: Monia Margarit-Baraitaru, Alina Anton-Pop
Anul aparitiei: 2017
Format: 21X29. 5 cm
Nr. pagini: 164

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.