Teste de Limba Romana pentru clasa a VIII-a. Pregateste-te pentru tezele cu subiect unic!

Teste de Limba Romana pentru clasa a VIII-a. Pregateste-te pentru tezele cu subiect unic!
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Teze unice
Preț: 10,80 lei
12,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea pe care v-o prezentam cuprinde 16 de variante de subiecte pentru teza ( subiect unic la limba si Iiteratura romana la clasa a VIII-a si s-a nascut din dorinta de a oferi un instrument de lucru util, eficient si documental, un auxiliar didactic raportat la exigentele actuale ale noii viziuni privind evaluarea prin examene nationale, un ghid autentic in studiul limbii si liieraturii romane in vederea unei iesiri pertormante din ciclul gimnazial.

S-au avut in vedere documentele normative emise de catre Centrul National pentru Curriculum si Evaluare in Invatamantul Preuniversitar: Programa de limba si literatura romana pentru teza cu subiect unic la cele doua clase si precizarile referitoare la modalitatea de structurare a subiectelor si de formulare a unor itemi.
Ne dorim ca sarcinile de lucru propuse, prin caracterul lor stiintific si aplicativ, prin varietate si suplete, sa starneasca curiozitatea, spiritul interogativ al elevilor si sa conduca la consolidarea deprinderilor prevazute de programele de studiu si la sporirea gradului de independenta in studii l litnbii si literattmi romane.
In vederea lucrului la clasa, le recomandam colegilor ca subiectele propuse sa fie abordate creativ, prin adaptarea la stilul didactic propriu si la nivelul de pregatire al elevilor, mai ales ca Ia cateva dintre variante oferim posibile solutii.
Speram ca rezultatele obtinute la proba de limba si liieratura romana din cadrul tezelor cu subiect unic sa ofere tuturor satisfactia lucrului bine facut, si datorita plusului de calitate in pregatire adus de rezolvarea variantelor pe care vi le oferim aici.

Mult succes!

Autorii

Nr. de pagini : 90
Anul aparitiei : 2013
Autori : Adriana Vasile, Petru Apachitei, Claudia Bobescu, Cornel Bobescu, Gheorghe Branzei, Oana Ilarie, Geraldina-Deniss Junca, Maria Miron, Liliana Moldoveanu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1022 sec