Teste-Grila la Limba Romana, pentru Academia de Politie

Teste-Grila la Limba Romana, pentru Academia de Politie
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Teste grila
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cuvant inainte

Lucrarea de fata se adreseaza absolventilor de liceu si tuturor celor care vor sa sustina examenul de admitere la Academia de Pol itic sau la scolile de politie si este in conformitate cu programa de examen prevazuta pentru admiterea In aceste institutii de invatamant.
Lucrarea este structurata in doua parti, prima propunand un set de 33 de teste-grila dupa modelul celor date la examenele de admitere la Academia de Politie, urmate de rezolvarea lor si explicarea, In partea a doua, a problemelor de gramatica mai dificile Intalnite.
Testele au fost folosite timp de mai multi ani ca material de pregatire pentru cei care au dorit sa urmeze cursurile acestor" .nli. dovcdindu.si pe deplin utilitatea si eficienta. Cerintele cu un grad mai ridicat de dificultate sau cu procent mai mare. In randul cursantilor, de rezolvari gresite au fost reluate pe parcursul mai multor teste, pentru o mai buna intelegere a problemei gramaticale respective.
Suntem convinsi ca veti gasi aici raspuns la cele mai multe dintre intrebarile pe care vi le puneti In legatura cu ,.chichitele" care va ,.streseaza" si cu care suntem la curent de pe site-urile dedicate si forurnurile voastre.
AutorulCuprins:

PARTEA I


Teste-grila la Limba Romana

PARTEA A II-A

Teste grila la Limba Romana: Raspunsuri si explicatii

Anexa 1 - Despartirea in silabe
Anexa 2 - Semne de ortografie si de punctuatie

GRILA DE RASPUNSURI

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 284REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1589 sec