Teste grila pentru admiterea in magistratura. Editia a V-a, revazuta si adaugita (Conform noului Cod civil)

Teste grila pentru admiterea in magistratura. Editia a V-a, revazuta si adaugita (Conform noului Cod civil)
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: General
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea Teste grila pentru admiterea in magistratura contine aproximativ 1300 de grile, unele dintre raspunsuri fiind insotite de explicatii suplimentare, trimiteri la deciziile ICCJ pronuntate in recursurile in interesul legii promovate, precum si textele de lege relevante in vigoare.

Editia a V-a, aparuta conform Noului Cod civil, vine in sprijinul miilor de candidati ce se inscriu anual pentru examenul de admitere in magistratura, oferindu-le posibilitatea de a isi verifica cunostintele inaintea acestui examen prin parcurgerea unor teste grila create pe fiecare materie in parte - drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal - dupa modelul subiectelor date in anii anteriori.

In conceperea testelor s-a urmarit surprinderea celor mai dificile si subtile aspecte ale institutiilor juridice continute de materiile solicitate la examenul de admitere in magistratura, verificarea rationamentului logico-juridic si atentiei acordate de catre cititor textului de lege, a cunostintelor deopotriva teoretice si practice.

Lucrarea Teste grila pentru admiterea in magistratura este utila nu numai candidatilor la intrarea in Institutul National al Magistraturii, ci si studentilor ce urmeaza sa sustina examenul de absolvire a facultatii, viitorilor avocati pentru examenul de intrare in barou, cat si avocatilor stagiari in vederea pregatirii examenului de definitivare in profesie.

La elaborarea lucrarii s-a avut in vedere doctrina si legislatia publicate pana la data de 10 ianuarie 2012. Iar subiectele sunt reproduse astfel cum au fost concepute de catre Ministerul Justitiei - Directia Generala de Organizare, Resurse Umane si Relatia cu Ministerul Public, Institutul National al Magistraturii pentru concursurile de admitere in magistratura desfasurate in mai 1999, august 1999, ianuarie si august 2000.


Data aparitiei: Februarie 2012
Numar de pagini: 358
Format: A5 14,5 x 20
Vezi și alte cărți: Teste, Grila, Magistratura, Civil, Drept

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1025 sec