Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a Limba si Comunicare. Limba Engleza (L1) Limba Romana si Limba Engleza (L1) (Mariana Cheroiu)

Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a Limba si Comunicare. Limba Engleza (L1) Limba Romana si Limba Engleza (L1) (Mariana Cheroiu)
-25%
Editura:
Anul publicării: 2015
Preț: 10,50 lei
14,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Teste pentru Evaluarea Nationala clasa a VI-a Limba si Comunicare. Limba Engleza (L1) Limba Romana si Limba Engleza (L1) se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru sustinerea Evaluarii Nationale de la sfarsitul clasei a Vl-a, cadrelor didactice care predau limba engleza si/sau limba romana, precum si parintilor care se preocupa de buna pregatire a copiilor lor. Cele 10 teste au ca scop evaluarea abilitatilor de intelegere si  explorare a unor texte in limba engleza si in limba romana, abordand teme specifice elevilor de clasa a VI-a.

Lucrarea de fata este alcatuita din doua sectiuni: prima sectiune cuprinde cinci teste de limba engleza, iar cea de-a doua propune cinci teste billngve (romana/engleza), dupa modelul celor ce vor fi sustinute de elevi la sfarsitul clasei a VI-a. In acest fel, profesorul de engleza si cel de romana au posibilitatea de a lucra si independent. si in colaborare pentru reusita acestui examen scolar.

Fiecare test propune doua texte care au o tema comuna si pe care elevii le vor folosi ca suport pentru rezolvarea unor probleme din universul lor imediat. Aceste texte sunt insotite de 10 itemi care vizeaza intelegerea textelor-suport propuse, precum si folosirea informatiilor in scopul rezolvarii unor situatii similare celor din viata reala. De asemenea, testele propuse sunt insotite de solutii si sugestii de rezolvare a cerintelor care sa ii ajute pe elevi sa veriñce corectitudinea raspunsurilor date.

Le uram succes tuturor elevilor care se pregatesc sa sustina Evaluarea Nationala de la sfarsitul clasei a Vl-a!

Autoarele

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2015
Autori: Mariana Cheroiu, Florentina Stavri

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1272 sec