Teste pentru nota 10 la Evaluarea nationala 2024 la Matematica,clasa a VIII-a. Ghidul meu de pregatire

Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Editura COMPER ofera cele mai bune preturi participantilor la Concursul scolar national COMPER, elevi, profesori si parinti, concurs aprobat de M.E., oferind resurse de succes accesibile si performante de invatare si de pregatire metodica, denumite generic SOLUTIA COMPER DE INVATARE.       

 

COMPER este un concept-pivot pentru o intreaga strategie de invatare bazata pe achizitii        progresive standard si pe evaluari permanente in functie de standardul de invatare continut in programele scolare, in mod interactiv si diferentiat (prin activitati de consolidare, de aprofundare-excelenta si de ameliorare- remediere).

 

Diplomele si Certificatele Comper sunt o garantie a evaluarii corecte a rezultatelor invatarii, dar si a valorii resurselor educationale elaborate de cadrele didactice din Centrele de invatare Comper.

 

Conceput special pentru elevii de clasa a VIII-a, acest ghid esential respecta programa scolara in vigoare si ofera resurse valoroase pentru a va asigura ca veti aborda proba de Limba si literatura romana din cadrul Evaluarii nationale cu incredere si succes.

 

Volumul de fata cuprinde:

 

recomandari generale pentru fiecare tip de subiect din structura probei de examen;

plan de recapitulare modulara, organizat pe module, domenii de continut si continuturi, pentru o pregatire eficienta si bine structurata;

rezolvarea testului dat la examenul din 2023, impreuna cu exemple de raspunsuri pentru punctaj maxim si intermediar, pentru a va orienta si inspira in propriile raspunsuri;

40 de teste dupa modelul Ministerului Educatiei, insotite de bareme de corectare si sugestii de rezolvare, pentru a va familiariza cu formatul si nivelul asteptat la examen;

exemple de compuneri pentru fiecare tip de text cerut la subiectul al II-lea (scrisoarea, e-mailul, nota de jurnal, caracterizarea de personaj, textul argumentativ etc.), oferindu-va inspiratie si ghidaj in dezvoltarea abilitatilor de redactare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0779 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.