Teste pentru nota 10 la Evaluarea nationala la Limba si literatura romana,clasa a VIII-a. Ghidul meu de pregatire

Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 2 zile lucratoare
Editura:

DESCRIERE

Editura COMPER ofera cele mai bune preturi participantilor la Concursul scolar national COMPER, elevi, profesori si parinti, concurs aprobat de M.E., oferind resurse de succes accesibile si performante de invatare si de pregatire metodica, denumite generic SOLUTIA COMPER DE INVATARE.       

 

COMPER este un concept-pivot pentru o intreaga strategie de invatare bazata pe achizitii        progresive standard si pe evaluari permanente in functie de standardul de invatare continut in programele scolare, in mod interactiv si diferentiat (prin activitati de consolidare, de aprofundare-excelenta si de ameliorare- remediere).

 

Diplomele si Certificatele Comper sunt o garantie a evaluarii corecte a rezultatelor invatarii, dar si a valorii resurselor educationale elaborate de cadrele didactice din Centrele de invatare Comper.

 

 

 

Auxiliarul se adreseaza elevilor de clasa a VIII-a care vor sustine proba de EVALUARE NATIONALA la finalul anului scolar. Elaborat in conformitate cu programele scolare in vigoare, auxiliarul cuprinde 40 de teste de evaluare, cu bareme de corectare si sugestii de rezolvare, dupa modelul Ministerului Educatiei, cu exemple de raspunsuri pentru punctaj maxim, intermediar si minim.

 

La inceputul lucrarii autoarele redau rezolvarea detaliata a subiectului dat le EN 2023.  Este o  rezolvare detaliata a fiecarui item, foarte utila pentru intelegerea de catre fiecare elev a modalitatii de rezolvare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0638 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.