Teza cu subiect unic. Limba şi literatura română. Clasa a VII-a, semestrul al II-lea

Teza cu subiect unic. Limba şi literatura română. Clasa a VII-a, semestrul al II-lea
-15%
Preț: 7,65 lei
9,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 80
Categoria: Literatura

DESCRIERE

Teza cu subiect unic. Limba şi literatura română. Clasa a VII-a, semestrul al II-lea.Editura Niculescu.Teza cu subiect unic. Limba şi literatura română. Clasa a VII-a, semestrul al II-leaÎmplinind o dublă utilitate şi desemnându-şi pe această cale destinatarii, cadre didactice de specialitate şi elevi – material de lucru în clasă, în cadrul lecţiilor recapitulative şi de consolidare, dar şi pentru activitatea suplimentară (teme pentru acasă sau antrenamentul din perioada vacanţei) –, modelele de teste prezentate în lucrare, în număr de douăzeci, au fost concepute în conformitate cu programa pentru limba şi literatura română elaborată de MECT pentru această formulă de testare semestrială, urmărind o viziune comunicativ-pragmatică şi o abordare funcţională şi aplicativă a elementelor de construcţie a comunicării, cu accent pe identificarea acestora în construirea de mesaje şi pe utilizarea corectă şi adecvată în exprimarea scrisă.
Testele se prezintă într-o structură recurentă – subiectul I (de 60 de puncte; text literar sau nonliterar, la prima vedere, solicitând rezolvarea a zece cerinţe) şi subiectul al II-lea (de 30 de puncte; compunere de 25-40 de rânduri sau de 1-2 pagini) –, iar în secţiunea finală a volumului sunt oferite spre autoevaluare soluţiile şi rezolvările, ca şi baremele de corectare şi notare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.