Teza cu subiect unic. Matematică. Clasa a VII-a, semestrul al II-lea

Teza cu subiect unic. Matematică. Clasa a VII-a, semestrul al II-lea
-10%
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 96
Format: 16 x 23
Categoria: Teste grila

DESCRIERE

Teza cu subiect unic. Matematică. Clasa a VII-a, semestrul al II-lea
Pe parcursul celor două capitole generice ale studiului matematicii clasei a VII-a – algebră şi geometrie –, lucrarea (rod al unui colectiv cadre didactice de specialitate, bucurându-se de competenţă profesională şi o vastă experienţă la catedră, dublate de cunoştinţe psihopedagogice şi metodice, punând în practică, în activitatea didatică curentă, conceptele privitoare la procesul educaţional, la cel de predare-învăţare, ca şi la procesul de evaluare în cadrul disciplinei) asigură elevilor o pregătire temeinică, de durată, acoperind unităţile didactice aferente – numere reale, calcul algebric şi ecuaţii şi inecuaţii, respectiv asemănarea triunghiurilor, relaţii metrice în triunghiul dreptunghic şi cercul – într-o structură originală:
• secţiunea de încălzire, în care fiecare unitate didactică beneficiază de un breviar teoretic şi câte trei teste tematice, de verificare, urmărind parcurgerea, însuşirea şi formarea competenţelor specifice;
• secţiunea de antrenament propriu-zis, în cadrul căreia elevii sunt chemaţi să-şi măsoare forţele matematice în 20 de variante propuse de autori pentru teza cu subiect unic.
Pentru autoevaluare, testele de verificare, ca şi variantele de teză, beneficiază de bareme de notare şi, în secţiunea finală a volumului, de răspunsuri şi rezolvări.

CUPRINS
Teme selectate din programa şcolară pentru a fi evaluate prin tezele cu subiect unic (clasa a VII-a, anul şcolar 2007-2008)
Algebră (teste de verificare)
Geometrie (teste de verificare)
Variante propuse pentru teza cu subiect unic
Răspunsuri.

REVIEW-URI

Rating general
1 (3 review-uri)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
3
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
1
Daca voi credeti ca astea au fost teze cu subiect unic, va inselati! au fost teze cu raspunsuri sau profesori supraveghetori unici. Copii care au invatat si nu s-au uitat in stanga sau dreapta au luat note mici in comparatie cu cei care nu invata de obicei, dar au copiat pe rupte si au luat note mai mari. Mai grav este ca profesorii de matematica stiu ca s-a copiat si notele nu au fost pe merit. Chiar recunosc asta in fata elevilor, dar nu iau nici o masura. Daca se repeta fenomenul si in semestrul doi se vor confrunta cu o revolta generala din partea parintilor. PARINTI TREZITIVA! TREBUIE SA FACEM CEVA! PENTRU CE INVATA COPII NOSTRI? CA SA VADA CUM SUNT FAVORIZATI UNII SI ALTII CARE NU INVATA? CAT DE USOR OBTIN NOTELE? RUSINE CELOR DIN INVATAMANT CA TOLEREAZA ASA CEVA! SI MAI VOR SALARII MARI!
1
vrem varianteleeee:((
1
EU VREAU VARIANTELE NU CARTEA:((DC NU PUBLICATI VARIANTELE DAK NE VRETI BINELE?
Created in 0.046 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.