The Lean Startup. Cum antreprenorii din ziua de azi se folosesc de inovatia continua pentru a crea afaceri de succes

The Lean Startup. Cum antreprenorii din ziua de azi se folosesc de inovatia continua pentru a crea afaceri de succes
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Carti diverse
Preț: 44,10 lei
49,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ca miscare, abordarea Lean Startup trebuie sa evite doctrinele si ideologiile rigide. Trebuie sa evitam caricatura unei formule stiintifice scortoase sau lipsa umanitatii in munca. De fapt, stiinta este unul dintre scopurile cele mai creative ale umanitatii. Consider ca aplicarea acestor principii in antreprenoriat va debloca un depozit urias de potential uman.

Cum ar arata o organizatie daca toti angajatii sai ar fi inarmati cu superputerile organizatorice Lean Startup? ERIC RIES

Aceasta este o carte pentru antreprenori si viitori antreprenori. Cele cinci principii ale LEAN STARTUP, care stau la baza celor trei parti ale acestei carti, sunt urmatoarele:


1. Antreprenori se gasesc pretutindeni. Nu trebuie sa lucrezi intr-un garaj pentru a face parte dintr-o companie startup. Conceptul antreprenoriatului ii include pe toti cei care lucreaza in ceea ce se intelege printr-o companie startup: o institutie umana menita sa creeze noi produse si servicii in conditii de extrema incertitudine.
2. Antreprenoriatul inseamna management. O companie startup este o institutie, nu doar un produs, asadar necesita un nou tip de management, special ajustat pentru acest context de extrema nesiguranta.
3. Invatare validata. Companiile startup exista nu numai pentru a face lucruri, bani sau a oferi servicii clientilor. Ele exista pentru a invata cum se construieste o afacere sustenabila.
4. Construieste-Evalueaza-Invata. Activitatea fundamentala a unei companii startup este aceea de a transforma ideile in produse, de a evalua raspunsul clientilor si apoi de a invata daca trebuie sa pivoteze sau sa persevereze. Toate procesele reusite de lansare trebuie ajustate pentru a accelera aceasta bucla de reactie.
5. Contabilitate pentru inovare. Pentru a imbunatati rezultatele antreprenoriale si pentru a pastra antreprenorii responsabili, trebuie sa ne concentram pe lucrurile plictisitoare: cum sa masuram progresul, cum sa fixam jaloane, cum sa prioritizam munca.Numar pagini: 336
Format: 14. 5*20. 5
Anul aparitiei: 2013
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe Link-ul de mai jos:

The Lean Startup. Cum antreprenorii din ziua de azi se folosesc de inovatia continua pentru a crea afaceri de succes

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1288 sec