Toate frumusetile lumii (Colectia Nobel)

Toate frumusetile lumii (Colectia Nobel)
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: Literatura
Preț: 9,00 lei
10,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Biblioteca pentru Toti” initiaza prima serie de literatura universala dedicata scriitorilor laureati ai Premiului Nobel pentru Literatura. Colectia "Nobel” cuprinde selectia celor mai reprezentative opere ale lor.

"Memoriile lui Seifert contin din tineretea si de la inceputul maturitatii poetului si publicistului, mai ales din perioada interbelica. Evocarile autorului nu tind spre obiectivitate si exactitate, ci sunt intentionat subiective, fiind orientate, pe de o parte, spre figurile unor prieteni, colegi si cunoscuti din lumea artistica, iar pe de alta parte, spre marea iubire a poetului - orasul sau natal, Praga, simbol al identitatii nationale, dar si o fiinta misterioasa, cu mai multe fete."
Libuše Valentová

"Jaroslav Seifert a fost un om, un poet si un artist care prin opera sa a influentat o serie de generatii de artisti si a bucurat multi oameni, indiferent de varsta, sex sau educatie. Aparuta prima oara in 1981 la Köln si Toronto in forma necenzurata, culegerea Toate frumusetile lumii reprezinta un comentariu in proza pe care poetul il face in legatura cu propria sa opera, dar si cu principalele momente si personaje care i-au influentat viata si activitatea de-a lungul timpului."

Helliana Ianculescu

Nr. de pagini: 240
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Created in 0.1295 sec