Tot ce e mai bun in tine. Invata sa te cunosti, sa-ti fructifici potentialul, sa ai incredere in tine - Guy Corneau

Tot ce e mai bun in tine. Invata sa te cunosti, sa-ti fructifici potentialul, sa ai incredere in tine - Guy Corneau
-18%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Motivational
Preț: 27,65 lei
33,72 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Fiecare om are ceva bun in el– o calitate, o aptitudine, o vocatie, de care merita sa profite atat in folosul lui, cat si al celor din jur. Dar pentru a o putea face, trebuie sa se cunoasca, sa-si descopere frumusetea si puterea interioara, ascunse in spatele unui paravan de temeri, deprinderi, dogme, frane, ridicat de-a lungul vietii, din cauza tuturor constrangerilor si loviturilor la care este supus incepand din prima clipa, cea a nasterii? o experienta traumatizanta care isi pune amprenta asupra oricarui copil.
Prea adesea ajungem sa ne formam o imagine negativa despre noi insine, una puternic influentata de judecati incorecte si de indoieli. Printr-o reusita metafora, Guy Corneau ne invita sa deschidem portile celei mai frumoase dintre gradini: cea care exista inauntrul nostru si nu cere nimic altceva pentru a inflori in toata splendoarea ei decat lumina pe care i-o dam prin atentia acordata.
Numeroase situatii din viata ne permit sa ajungem la acea gradina. Cine nu avut oare parte de ciocniri in sanul familiei, la serviciu ori in cercurile de prieteni? Cine nu a fost implicat in controverse lipsite de sens? Autorul il invita pe cititor sa perceapa orice situatie de acest gen ca pe o ocazie de a se intelege si de a gasi in el puterea solutionarii problemelor si progresarii pe un drum al daruirii de sine si al creatiei. Nu oricine este un Picasso sau un Mozart; dar fiecare dintre noi poate face loc manifestarii impulsurilor sale creatoare in forma care i se potriveste cel mai bine, doar afland unde anume se ascund ele in gradina launtrica a sufletului si deschizandu-i larg portile in fata lor. Aceasta este cheia libertatii individului si crearii unei societati mai bune.


An aparitie: 2012
Editie: I
Pagini: 360
Format: 13x20 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1170 sec