Tot ce stiu barbatii despre femei - editia completa, revizuita si corecta din punct de vedere politic, pentru noul mileniu

Tot ce stiu barbatii despre femei - editia completa, revizuita si corecta din punct de vedere politic, pentru noul mileniu
-28%
Preț: 12,24 lei
17,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 168
Format: 11x18cm
Categoria: Sfaturi practice

DESCRIERE

Volumul, intitulat "Tot ce stiu barbatii despre femei", cuprinde 167 de pagini si poate fi citit cu mare usurinta. Si asta pentru ca autorul a lasat absolut toate paginile goale, special pentru a arata cat de putine cunosc barbatii in domeniu.
 
 
Tot ce ştiu bărbaţii despre femei - ediţia completă, revizuită şi corectă din punct de vedere politic, pentru noul mileniu - Knott Mutch. Tot ce ştiu bărbaţii despre femei. Bărbaţii şi femeile şi-au ţinut companie de milioane de ani deja, dar întrebarea încă persistă: ce ştiu bărbaţii cu adevărat despre sexul frumos? Această cutremurătoare operă enciclopedică a celebrului Knott Mutch, specialist în antropologia sexelor, în mod sigur va face să fie uitate toate prejudecăţile exagerate. Bărbaţii pot acum să citeze capitole şi rânduri întregi din această carte care pune capăt disputelor şi de asemenea pot respinge atacurile nebuneşti şi iresponsabile la adresa cunoaşterii lor asupra misterului feminin. "Mamă, ce călătorie a egoului, sunt cel mai tare!" a exclamat autorul în cadrul unui talk show transmis pe mai multe canale de televiziune simultan. Pentru a descoperi adevărul incontestabil despre ce ştiu bărbaţii în această privinţă, dl. Mutch a trebuit să îşi formeze o privire de ansamblu: examinând îndeaproape secole de istorie universală el a extras cunoaşterea esenţială şi eficientă de la persoane dinamice care ştiu să facă diferenţa între succes şi înfrângere. Prim miniştri şi preşedinţi, oameni de afaceri, monarhi, oameni de stat, soţi, fii, bunici şi toţi acei necunoscuţi experţi în relaţiile cu femeile, poliţia, armata, terapeuţii care tratează complexul Oedip, cu toţii au împărtăşit cu generozitate ceea ce ştiau şi iată, totul este cuprins aici! În timp ce adevăraţii bărbaţi au aclamat munca inovativă a lui Knott Mutch, rămâne totuşi o fracţiune de opozanţi (desculţi) care vor cu disperare să îl condamne pe distinsul autor; o adunătură, de misoginism prost informat Brrr! Aşa cum a spus şi Juvenal demult în apărarea sa: "Diffkile est saturam non scribere". Aşa că fiţi atenţi: aceasta nu este o carte destinată emoţiilor ieftine. Aici nu sunt nici fantezii înşelătoare despre misterele corpului uman, nici ode înălţate bucuriei comunicării interpersonale şi aşa mai departe, nici capricii slăbuţe, nici bolboroseli extatice despre uniunea perfectă dintre yin şi yang. La urma urmelor, aceasta este o carte pentru bărbaţi. Ochiul calm şi detaşat al Raţiunii guvernează această alcătuire. Aşa că nu vă panicaţi, băieţi! Totul este sub control. Serios. Nu, chiar aşa e. Haideţi să ne unim. Nu ne costă mult.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.