Toti pleaca
23,66 lei
24,90 lei (-4,98%)

Toti pleaca

Toti pleaca
-5%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Literatura
Preț: 23,66 lei
24,90 lei (-4,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Scris sub forma unui jurnal, Toti pleaca este povestea Nievei Guerra, pe care o urmarim crescand de la opt la douazeci de ani pe masura ce dam paginile. Protagonista isi povesteste viata cu rabdare si resemnare, oferind un tablou foarte diferit de fictiunile masculine asociate cu tot ceea ce inseamna de obicei„Cuba“ in ochii cititorului occidental.

Cronica unei experiente individuale, scrisa cu forta si autenticitate, reflectand totodata realitatea cubaneza a ultimelor doua decenii, acest prim roman  scris de Wendy Guerra nu emite judecati si nu pacatuieste prin truisme ideologice sau de moravuri– din contra, are sinceritatea neiertatoare specifica copiilor.

WENDY GUERRA s-a nascut la Havana, in 1970. Poeta, cineasta si romanciera cubaneza, a urmat workshopul de creative writing tinut de Gabriel García Márquez in Cuba. A sustinut conferinte la universitatile din Mexic, Argentina si Statele Unite si in prezent colaboreaza la revistele Encuentro, La Gaceta de Cuba, Nexos, precum si la reviste de arta plastica. A publicat Platea a oscuras (poezii, Premiul 13 martie 1987, oferit de Universitatea La Havana), Cabeza rapada (poezii, Premiul Pinos Nuevos, 1996) si Ropa interior (poezii, 2008).
Todos se van este primul ei roman, distins cu premiul I Bruguera pentru roman, decernat pe 2 martie 2006, de catre scriitorul Eduardo Mendoza. In 2008 publica romanul Nunca fui Primera Dama, iar in 2011 ii apare volumul Posar desnuda en la Habana. Diario apócrifo de Anaïs Nin

Traducator: Luminita Voina-Raut
Format: 20 x 13 x 2cm
Anul aparitiei: 2013
Paperback

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Literatura - Cele mai comentate cărți

Created in 0.1280 sec