Traian Saitan - Ghid de pregatire pentru profesorii de biologie - Definitivat, Titularizare. Examene nationale, Olimpiade, Concursuri scolare

Traian Saitan - Ghid de pregatire pentru profesorii de biologie - Definitivat, Titularizare. Examene nationale, Olimpiade, Concursuri scolare
-20%
Preț: 27,20 lei
34,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2016
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Lucrarea noastra, scrisa de profesori de biologie din invatamantul preuniversitar, este conceputa pe baza programelor examenului de definitivat si ale concursului de titularizare organizat pentru profesorii de biologie din invatamantul preuniversitar.

Interesul de a scrie aceasta carte a plecat de la identificarea unor dificultati intampinate de profesorii de biologie in pregatirea pentru sustinerea examenului de definitivat sau de obtinere a statutului de titular in invatamantul preuniversitar.

De ce a fost necesara aceasta carte?

Pentru a eficientiza perioada de pregatire a profesorilor de biologie pentru sustinerea celor doua tipuri de examene, care necesita mult timp pentru selectarea si esentializarea continuturilor cerute de programele celor doua tipuri de examene, aprobate de MENCS.

Cartea cuprinde toate temele de specialitate, precum si temele de metodica si didactica disciplinei, tratate in mod sintetic, la finalul fiecarei teme sunt atasate scheme si desene ce inlesnesc intelegerea materialului.

Cartea cuprinde si cate un set de teste rezolvate pentru fiecare din cele doua tipuri de examene:

Rezolvarea testelor aplicate la examenul de definitivat din ani 2012, 2013, 2014 si 2015 ;
Rezolvarea testului model propus de MENCS la examenul de titularizare, testul aplicat in 2015 si trei variante propuse de autorii.

Invatarea logica a biologiei, pentru a raspunde cerintelor impuse de examenul de definitivat si concursul de titularizare, poate sa realizeze prin consultarea lucrarii de fata, aceasta servind ca punct de plecare pentru pregatire.

                  Va uram succes!Anul aparitiei: 2016
Numar de pagini: 434

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.050 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.