Tranzactii comerciale internationale

Tranzactii comerciale internationale
-18%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Cursuri
Preț: 29,48 lei
35,95 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cuprins:: Politica comerciala: definire si comentarii• Politici comerciale promotionale si de stimulare a exporturilor• Clauze care reglementeaza relatiile comerciale la nivel international• Tehnici de plati aplicate in tranzactiile comerciale internationale• Tehnici de finantare in tranzactiile comerciale internationale• Riscurile in tranzactiile comerciale internationale• Romania in comertul international dupa 1989
In lumea economica actuala, comertul international reprezinta o variabila importanta in ecuatia dezvoltarii oricarei tari, precum si principalul factor ce stimuleaza transferul de tehnologie la nivel mondial. Volumul prezinta evolutia comertului international dupa Al Doilea Razboi Mondial, cadrul juridic, diferitele tipuri de tranzactii, tehnici de plati si de finantare, principalele teorii– clasice si moderne– privitoare la eficienta tranzactiilor comerciale. Un capitol separat analizeaza situatia Romaniei, implicatiile diferitelor acorduri asupra politicii comerciale autohtone si previziuni asupra evolutiei comertului exterior romanesc pana in 2013. Tranzactii comerciale internationale contine informatii utile atat pentru studentii si profesorii de la facultatile de stiinte economice, cat si pentru specialistii in domeniu.


Autorii volumului sunt cadre didactice universitare la Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Universitatea„Stefan cel Mare” din Suceava.

Autori: Aurel Burciu (coord.), Rozalia Iuliana Kicsi, Irina Stefana Cibotariu, Marcela Cristina Hurjui
Format: 160x235
Nr. pagini: 616

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

55,10 lei
58,00 lei (-5%)
Created in 0.7669 sec