Tratamentul cu plante

Tratamentul cu plante
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Naturista
Preț: 25,92 lei
28,80 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Volumul,, Tratamentul cu plante" se adreseaza tuturor persoanelor interesate de studierea efectelor curative ale plantelor, dar in primul rand, cadrelor medicale.
Cartea are drept scop studierea plantelor pein prisma stiintei medicale pentru a contribui mai mult la sanatatea omului. Tratamentul bolnavilor cu ajutorul remediilor
de origine vegetala este obiectul fitoterapiei, ramura in plina ascensiune a medicinei. Ea se bazeaza pe succesele fitochimiei, biochimiei, farmacodinamiei, dieteticii.
Lucrarea include informatii despre numeroase plante de cultura si din flora spontana a plaiului nostru (peste 240). Textele contin recomandari privind folosirea lor in alimentatie si tratarea diferitor boli.
Cartea se adreseaza: studentilor de la medicina care vor sa-si completeze cunostintele privind„virtutile” terapeutice ale plantelor; medicilor care practica fitoterapia si terapia cu arome; farmacistilor din reteaua micilor producatori; tuturor persoanelor care vor sa cunoasca in profunzime plantele alimentare, proprietatile lor curative, rolul lor in diferite domenii de activitate: in industria alimentara, industria farmaceutica, in medicina, cosmetica etc.


Anul aparitiei: 2010
Format: 165 x 240 mm
Nr. pagini: 360
Vezi și alte cărți: Plantele

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1003 sec