Tratamentul edentatiei totale bimaxilare

Tratamentul edentatiei totale bimaxilare
-25%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Stomatologie
Preț: 86,70 lei
115,60 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tratamentul edentatiei totale bimaxilare de Aneta Peligrad. In stomatologia romaneasca sunt cunoscute numeroase personalitati care si-au dedicat intreaga viata perfectionarii acestei profesiuni.

Una dintre aceste personalitati este dr. Aneta Peligrad, care a initiat sute de studenti in tainele proteticii dentare in decursul indelungatei activitati de cadru didactic universitar la Facultatea de Stomatologie a IMF Bucuresti si apoi la Facultatea de Medicina Dentara a Universitatii"Titu Maiorescu".

A manifestat o adevarata pasiune pentru tratamentul edentatiei totale, acumuland multa experienta in activitatea sa de cadru didactic universitar si de medic primar stomatolog.

Sintetizarea intr-o carte a bogatei experiente clinice a autoarei reprezinta un fapt remarcabil, o contributie in plus la educarea tinerilor medici dentisti si un memento foarte necesar pentru toti medicii stomatologi care doresc sa trateze edentatia totala, afectiune care cere multa rabdare, perseverenta, manualitate si intelegere psihologica, si aceasta fara a sti cu certitudine ca se va obtine un rezultat satisfacator.

Contine 2 DVD.


Format: 17x24

Nr. pagini: 232

An aparitie: 2010
Vezi și alte cărți: Stomatologie

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1224 sec