Tratamentul reflex (Colectia Valeriu Popa)

Tratamentul reflex (Colectia Valeriu Popa)
Editura:
Anul publicării: 2005
Categoria: Naturista
Preț: 17,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea„Tratamentul reflex” cuprinde, pe langa tehnica de lucru in reflexoterapie, noi informatii, sfaturi, sugestii, metode pentru obtinerea relaxarii si eliminarii stresului, realizarii si pastrarii bunei dispozitii, optimismului, folosirea imaginatiei si vizualizarii, cresterii capacitatii imunitare a organismului, lucrul cu propriile energii si multe altele.

Indelungata practica si bogata experienta isi spun cuvantul. Intr-un stil agreabil si usor accesibil, cartea ofera o bogata informatie de cultura generala legata de specialitate.

CUPRINS:

Capitolul 1

Reflexoterapie si subconstient.

Forta cuvantului. Credinta, nadejdea si dragostea– cele trei forte care ne sprijina in necaz. Gandul– un puternic generator de energii. Efectele medicale ale rugaciunii.

Capitolul 2

Reflexoterapie plantara.

Omul ca structura holografica. Durerea si noi. Dispozitivul nostru de telecomanda. Pielea, un nerv gigantic. Palma, un aparat de fizioterapie. Talpa, un dispozitiv de telecomanda.

Reflexoterapia si mecanismul ei de functionare. Deontologia reflexoterapeutului. Juramantul lui Hipocrate. Relatia reflexoterapeut– pacient. Metode de ocrotire. Principiile reflexoterapiei plantare. Reactia posibila a organismului la reflexoterapie. Tulburari pasagere posibile. Contraindicatii. Metodologia de lucru. Recomandari generale. Ordinea masajului reflex. Gimnastica palmelor. Incarcatura energetica si polaritatea corpului. Eliminarea toxinelor– rinichi, uretere, vezica urinara, uretra. Localizarea si dirijarea tuturor functiilor: sistem nervos, dureri de cap, migrene, nevralgii. Cele 11 tipuri de respiratie si mai multe efecte.. Motorul vietii– sistemul circulator sanguin. O vizita in imparatia glandelor– sistemul endocrin. Locul de plamadire al vietii– sistemul genital feminin. Rotundul lui Platon si spermatozoizii– sistemul genital masculin. Mangaierea, punte intre psihic si fiziologic, declansatoare a unor reflexe conditionate. Santinelele sanatatii– agentii de aparare– sistemul limfatic. Vederea poate fi tulburata de emotii, de oboseala sau de o proasta digestie! Urechea– tablou de bord si centru de comanda.

Capitolul 3

Reflexoterapie palmara.
Mana noastra cea de toate zilele. Forta energetica a palmelor. Localizarea punctelor reflexe pe palme.

Capitolul 4

Reflexoterapia craniana.
Sistemul neurovascular

Capitolul 5

Medicamente la purtator.
Stresul– un dusman cotidian. Refacerea energiilor. Insomnia– semn al stresului. Rasul– leac universal.

Capitolul 6

Terapia prin arta.
Muzicoterapia. Meloterapia. Dansul, arta plastica si arta decorativa.

Afectiuni si zone reflexe.


Anul aparitiei: 2005
Nr. pagini: 251

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Naturista - Cele mai comentate cărți

Created in 0.1366 sec