Tratat de drept international privat, editia a II-a, revazuta si adaugita

Tratat de drept international privat, editia a II-a, revazuta si adaugita
Preț: 119,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

    Prezentul tratat constituie o opera pertinenta si necesara care analizeaza dreptul international privat in lumina cercetarii stiintifice si a informatiei aplicative. Actuala reglementare imbina orientarile traditionale din dreptul nostru, care si-au dovedit viabilitatea, cu solutiile moderne, consacrate pe plan international.

 

   Interesul manifestat pentru intelegerea spiritului complex si atractiv al materiei, precum si acordarea premiului „Andrei Radulescu” pe anul 2017 de catre Uniunea juristilor din Romania, au impus necesitatea unei noi editii care, pe langa integrarea modificarilor legislative, sa actualizeze analizele doctrinare si deciziile jurisprudentei.

 

   In concordanta cu exigentele academice, a doua editie a tratatului cuprinde patru titluri: aspecte introductive privind dreptul international privat; probleme generale ale conflictelor de legi; aplicarea regulilor conflictuale in ramurile dreptului privat; procesul civil international. Problematica abordata da expresie, intr-o maniera armonioasa si echilibrata, principalelor institutii ale dreptului international privat, oferind repere clare si argumentate celor interesati de tainele raporturilor cu element de extraneitate. 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0612 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.