Tratat de dreptul muncii. Editia a VI-a (Alexandru Ticlea), Legislatie. Doctrina. Jurisprudenta. Revazuta si adaugita

Tratat de dreptul muncii. Editia a VI-a (Alexandru Ticlea), Legislatie. Doctrina. Jurisprudenta. Revazuta si adaugita
-10%
Anul publicării: 2012
Categoria: General
Preț: 108,00 lei
120,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tratatul de dreptul muncii al dl. prof. univ. dr. Alexandru Ticlea, unul din cei mai reputati autori in materie, dar si practician de prestigiu, este o lucrare de maxima actualitate si importanta, cu un continut bogat de jurisprudenta, doctrina si legislatie.

Autorul puncteaza aspectele importante in ce priveste aplicarea normelor legale, avand in vedere modificarile esentiale aduse dreptului muncii prin Legea nr. 40/2011 si Legea dialogului social nr. 62/2011.

In lucrare sunt evidentiate in mod pregnant interventiile legiuitorului de flexibilizare a pietei muncii, de crestere a prerogativelor angajatorului, dar sunt relevate in mod critic si lipsurile, necorelarile, paralelismele din legislatie.

Prof. avocat Alexandru Ticlea, ofera solutii concrete de interpretare si aplicare a normelor in vigoare, ilustrate cu numeroase exemple din practica si formuleaza propuneri pertinente de lege ferenda.

Pentru a cunoaste noile modificari si semnificatiile acestora, va invitam sa va procurati si sa studiati lucrarea prezentata. Vi se ofera, cu adevarat, solutii de referinta in interpretarea si aplicarea normelor legale in materie.Format: Academic 17x24 mm
Anul aparitiei: 2012
Pagini: 1024

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1314 sec