Tratat de gastroenterologie. Volumul I si II - Mircea Grigorescu

Tratat de gastroenterologie. Volumul I si II - Mircea Grigorescu
-25%
Editura:
Anul publicării: 2001
Categoria: Carti diverse
Preț: 202,50 lei
270,00 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Premiera in literatura medicala romaneasca, acest tratat de gastroenterologie este rezultatul colaborarii tuturor centrelor universitare cu preocupari majore in acest domeniu medical.
 
 
Aparitia acestei lucrari este justificata mai ales prin progresele importante din gastroenterologie, atat la nivel conceptual, cat si practic. Achizitiile geneticii, ale biologiei moleculare si imunologiei si-au pus amprenta asupra practicii gastroenterologiei moderne si au dus la introducerea unor noi mijloace diagnostice si posibilitati terapeutice. In acelasi timp, tehnologia moderna a oferit gastroenterologiei mijloace de investigatie si de tratament de inalta performanta.

Practicarea gastroenterologiei presupune cunostinte tehnice temeinice de ordin fundamental si abilitati tehnice, care sa garanteze o formare complexa, la un nivel performant. In acest sens opereaza si programele noi de rezidentiat in gastroenterologie, ca si exigentele educatiei medicale continue.

Inscriindu-se in aceste deziderate, lucrarea de fata are intentia de a pune la indemana cititorilor– studenti, rezidenti, internisti, specialisti gastroenterologi, pediatri, chirurgi - un material informativ si formativ adus in actualitate.


Tip coperta: balacron cu folio, cusuta
Nr. pagini - Volumul I - 820
Nr. pagini - Volumul II- 760
Format: 205 x 280 mm
 
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Tratat de gastroenterologie. Volumul I si II

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1600 sec