Tratat de psihologie clinica si psihopatologie

Tratat de psihologie clinica si psihopatologie
PRP: 79,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 59,25 lei
Diferență: 19,75 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009

DESCRIERE

Tratat de psihologie clinica si psihopatologie. Prezentare - Tratat de psihologie clinica si psihopatologie. Pe lânga evolutia conceptelor, teoriilor si metodelor psihologiei clinice si psihopatologiei si elementele de psihopatologie generala (cu mentionarea variantelor terminologice din DSM-IV-TR, ICD-10, CFTMEA-R-2000), urmarind semiologia, etiologia, epidemiologia, diagnosticul diferential, tratamentul si evolutia bolii prezentateîn primele doua parti, Tratatul de psihologie clinica si psihopatologie ofera psihologului clinician instrumente utile desfasurarii activitatii sale. Autorii, toti clinicieni, pun accent asupra consultatiei clinice– conducerea ei si tehnicile de relansare a discursului, stabilirea relatiei interpersonale, replicile adecvate si neadecvateîn consultatia clinica– ilustrând cu exemple toate aceste aspecte. Sunt abordate si tehnicile de analiza a datelor clinice si elaborarea unui proiect de cercetare clinica.În ultima parte a tratatului sunt incluse domenii conexe psihologiei clinice– neuropsihologia clinica si psihologia sanatatii.
*
Michèl Montreuil este profesor de psihologie clinica la Université Paris 8 Vincennes– Saint-Denis
Jack Doron este profesor de psihologie clinica si psihopatologie, Université Bordeaux 2
Serban Ionescu este profesor de psihopatologie la Université Paris 8 Vincennes– Saint-Denis si profesor emerit la Université du Québecà Trois-Rivières
Alain Blanchet este profesor de psihologie clinica la Université Paris 8 Vincennes– Saint-Denis


Nr. de pagini: 440

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0661 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.