Tratat de terapie intensiva pediatrica (Constantin N. Iordache)

Tratat de terapie intensiva pediatrica (Constantin N. Iordache)
-8%
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 1194
Categoria: Pediatrie
Preț: 159,39 lei
173,25 lei (-8%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Tratat de terapie intensiva pediatrica de Constantin N. Iordache
 
Rezultatul muncii unui numar impresionant de autori, majoritatea de la Iasi, prezentul tratat incearca sa acopere toata problematica terapiei intensive pediatrice – si, in cea mai mare masura, reuseste, bazandu-se pe trecutul si prezentul scolii de medicina romanesti.
 
Lucrarea incearca sa creeze premisele formarii unui mediu prin care medicii si cadrele medicale sa fie puse la curent cu progresele din acest domeniu, de cea mai mare importanta cand este vorba despre salvarea vietii unui copil.

De asemenea, se doreste a fi de un real ajutor in realizarea misiunii de a reduce impactul urgentelor pediatrice asupra populatiei din Romania. Sunt parcurse pricipalele aparate si sisteme ale organismului uman si problematica terapiei intensive legata de fiecare in parte. Autorii isi exprima speranta ca, datorita diversitatii temelor abordate, acest tratat va constitui un nou si folositor instrument in activitatea practica a medicilor din toate specialitatile medicale, in general, si a specialistilor pediatri, in special.

Cuprins: Principii generale. Entitati clinice cu afectare sistemica. Aparatul cardiovascular. Aparatul respirator. Aparatul digestiv. Aparatul renal. Sistemul nervos. Urgente metabolice, tulburari acidobazice. Oncologie. Boli genetice. Neonatologie. ORL. Urgente in patologia endocrina. Oftalmologie. Dermatologie. Psihiatrie. Alte urgente. Particularitati in abordarea pacientului pediatric privind anestezia.

Adresabilitate: medici pediatri, neonatologi; medici orelisti, chirurgi, gastroenterologi, anestezisti, oftalmologi, infectionisti, nefrologi, neurologi, neurochirurgi, cardiologi, alergologi-imunologi, psihiatri, oncologi, endocrinologi, dermatologi, geneticieni, specialisti in pediatrie.

Nr. de pagini: 1194
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3218 sec