Tratatele Uniunii Europene (Actualizat 2011)

Tratatele Uniunii Europene (Actualizat 2011)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 16,00 lei
20,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Aceasta editie contine versiunea oficiala consolidata a Tratatului privind Uniunea Europeana si a Tratatului privind functionarea Uniunii Europene (fostul Tratat de instituire a Comunitatii Europene) dupa intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona, versiune pe care am actualizat-o ca urmare a publicarii Procesului-verbal de rectificare semnat la Roma pe 27 noiembrie 2009.
  Veti mai gasi aici si Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene, care a capatat forta juridica primara, avand aceeasi valoare juridica cu cea a tratatelor.
  In plus, volumul cuprinde si marea majoritate a protocoalelor si declaratiilor atasate tratatelor, selectate dupa criteriul importantei lor.
  Una dintre problemele practice ale intrarii in vigoare a Tratatului de la Lisabona o reprezinta renumerotarea articolelor. De aceea, pana cand ne vom obisnui cu noua numerotare, tabelul de corespondenta reprodus la finalul lucrarii va fi un indrumar deosebit de util.
  Speram ca acest volum va constitui un instrument de lucru folositor atat pentru juristii care studiaza dreptul Uniunii Europene, cat si pentru cei care il aplica.Numar pagini:304
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1218 sec