Trezirea spirituală şi vindecarea totală în noua energie

Trezirea spirituală şi vindecarea totală în noua energie
Preț: 21,80 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 152
Format: 14,5 x 20

DESCRIERE

Trezirea spirituală şi vindecarea totală în noua energie.

Noua Energie este un mod de viaţă în care, obligatoriu, din Voie Divină va intra şi va trăi întreaga umanitate fără excepţii, un mod de viaţă, opus total celui prezent caracterizat de dualitate, conflicte, frici, orgolii, imoralitate, iresponsabilitate, zbucium, sărăcie, tristeţe, durere şi suferinţă.

Noul mod de viaţă, în acelaşi corp fizic, este determinat de următoarele: iubire necondiţionată, pace interioară, linişte sufletească, echilibru, armonie, ibertate, independenţă, demnitate, prestanţă, onestitate, respect, apreciere, onoare, suveranitate, fericire, bucurie şi abundenţă incredibilă şi fantastică!

Noua Energie nu este o religie, o sectă, nu caută adepţi; pur şi simpu este un mod de a exista al umanităţii datorat faptului că Divinitatea, în 19 august 1999, a luat hotărârea ca Pământul să nu mai fie distrus, iar oamenii să conştientizeze cine sunt cu adevărat - chipul şi asemănarea lui Dumnezeu.
Totul se bazează pe iubirea necondiţionată, iubire pentru care Iisus Christos a fost răstignit.

"Reţeta" şi apicarea ei se află în această carte.
Cei care au îndrăznit, au reuşit.

Succes!

REVIEW-URI

Rating general
5 (3 review-uri)
5 stele
3
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
citirea cartii m-a facut sa pot ierta trecutul,sa nu mai am pretentii fata de cei din jurul meu,sa nu-mi mai fie frica de viitor si sa ma eliberez de balastrul care ma tragea in jos.ma ajutat si inca ma ajuta.ii multumesc pe aceasta cale d-lui branc de daruirea lui.
5
este o carte extraordinara!...mi-a schimbat viata..n-o ratati!
5
este o carte extraordinara!...mi-a schimbat viata..n-o ratati!

Titluri de același autor

Created in 0.1018 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.