Tu il vrei, el nu te vrea

Tu il vrei, el nu te vrea
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Iubire & sex
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

     Deci aveai o relatie cu tipul asta si totul parea sa mearga ca pe roate. Cine indelungate. Plimbari tandre prin parc. Mesaje text pline de aluzii. Dupa care, dintr-o data, a incetat brusc sa te mai sune. Mintea-ti cauta febril o explicatie. Zace oare intr-un pat de spital? Are oare amnezie? I-o fi ars oare casa Si odata cu ea agenda cu adrese Si numere de telefon? Sau sufera de pe urma unei relatii precedente si are nevoie de ceva vreme sa-si revina?
Of, pentru numele lui Dumnezeu. Gata cu scuzele! Priveste adevarul in fata, fetito, si adevarul te va elibera: Nu Te Vrea! spun autorii unei noi carti aflate in prezent pe primul loc pe listele bestseller ale celor mai importante publicatii din S.U.A., ajunsa deja la a 14-a editie in numai trei luni de la lansare.
Editura Kondyli va lansa in Romania pe data de 8 martie a.c. cartea menita sa spulbere miturile create de mintea femeilor despre mecanismul gandirii masculine: Tu il vrei, El Nu Te Vrea! Adevarul gol-golut despre cum gandesc barbatii, scris? de Greg Behrendt si Liz Tucillo, un consultant si o scenarista a celebrului serial Totul despre Sex. De altfel, titlul volumului a fost inspirat dintr-unul din episoadele serialului, indrumand femei inteligente, independente si descurcarete sa recunoasca acele semnale, aparent confuze, prin care un barbat le transmite adevarul implacabil: Tu il vrei, El Nu Te Vrea!
Dezarmanta prin mesajul ei simplu, cartea le invata pe femei cum sa puna capat unor relatii fara viitor, in care sunt dispuse sa-si iroseasca frumusetea.
Cineva s-ar putea ?ntreba ce-i asa de revolutionar ?n aceasta carte, ?n sfaturile scrise sub forma de raspunsuri la scrisori ?de la biroul lui Greg?, pe care le dau acesti autori deveniti brusc at?t de populari, sfaturi care sunt, de fapt, at?t de rezonabile, ca ar putea sa vina si ?de la mama?. Ei bine, franchetea, dezinvoltura, limbajul socant de simplu, plin de umor suculent si tonul deosebit de provocator, dar mai presus de orice, mesajul intoxicant de eliberator reprezinta, de fapt, esenta ?ntregului succes al acestei carti care nu ar trebui sa lipseasca de pe noptiera nici unei femei! ?E pur si simplu un apel de desteptare?, spune Liz Tucillo. ?E un apel de desteptare imperioasa, un apel haios si c?t se poate de simplu.?
Cartea nu este precum majoritatea celor din categoria ?cum sa ne ajutam singuri?. Numara 184 de pagini pline de savoare ai sfaturi care chiar pot fi urmate. Cuprinde capitole ?atroce?, descriind toate modalitatile prin care un barbat arata unei femei ca n-o vrea.    
     

Numar pagini:184
Anul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.1249 sec