Tudora Pitila, La iarba verde cu Licurici! Fise interdisciplinare pentru evaluarea finala pentru clasa pregatitoare

Tudora Pitila, La iarba verde cu Licurici! Fise interdisciplinare pentru evaluarea finala pentru clasa pregatitoare
-5%
Anul publicării: 2013
Pagini: 36
Preț: 11,31 lei
11,90 lei (-4,96%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea cuprinde fise de lucru care vizeaza evaluarea copiilor la finalul clasei pregatitoare, recapituland, intr-o maniera integrata, cunostintele dobandite in primul an de scoala. Fisele sunt grupate pe domenii de dezvoltare, fiecare dintre acestea urmarind nivelul de achizitie a unei competente fundamentale.


Antrenandu-i pe copii in parcurgerea activitatilor didactice propuse, invatatorul poate aprecia, cu mai multa usurinta, daca au fost atinse competentele de baza si poate intocmi astfel, in mod avizat, pentru fiecare elev in parte, Raportul de evaluare a dezvoltarii fizice, socio-emotionale, cognitive, a limbajului si a comunicarii, precum si a dezvoltarii capacitatilor si atitudinilor de invatare, la finalul clasei pregatitoare, recomandat de Ministerul Educatiei.


Pe langa importanta lor strict didactica, din perspectiva unei evaluari necesare si formative, fisele de lucru vor face deliciul ultimelor saptamani din clasa pregatitoare, anuntand prin tematica vesela si imaginarul copilaresc apropierea vacantei.

Nr. de pagini: 36
Anul aparitiei: 2013
Autori: Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3040 sec