Tumorile cardiace (Gheorghe Manole)

Tumorile cardiace (Gheorghe Manole)
-5%
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Cardiologie
Preț: 14,25 lei
15,00 lei (-5%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea are ca obiect de studiu totalitatea tumorilor benigne si maligne care intereseaza cordul. Se porneste de la tipurile histopatologice la manifestarile clinice, examenul obiectiv si explorari paraclinice in vederea precizarii diagnosticului, precum si tratamentul chirurgical si terapia asociata chirurgiei.
Pornind de la preocuparea noastra de a face ca aceasta monografie sa fie utila nu numai medicului specialist in chirurgie cardio-vasculara, ci si altor categorii de medici specialisti, inclusiv rezidentilor, am apreciat ca necesara includerea in structura lucarii, alaturi de reamintirea datelor de anatomo-histologie si cateva dintre notiunile fundamentale de fiziologie, aflate in corelatie directa cu rolul de pompa mecanica a inimii.
Pe langa capitolele de cercetare fundamentala care apar in prima parte a  monografiei (anatomia, fiziologia, fiziopatologia si anatomopatologia), urmeaza o serie de capitole privind simptomatologia clinica, examenul clinic, explorarea paraclinica, diagnosticul si terapia chirurgicala asociata.


Autori: M. E. Patrut, Gheorghe Manole, G. V. Dinca
Format: 16, 5 x 23, 5
Anul aparitiei: 2007
Nr. pagini: 192

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1158 sec