Turbion

Turbion
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 768
Format: 107 x 178
Categoria: Romane
Preț: 8,00 lei
10,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Turbion
Premiul Hugo, 2006
Turbion este primul volum al unei trilogii care continua cu Axis si se va incheia cu Vortex (in pregatire la Editura Nemira).


Intr-o noapte de octombrie, Tyler Dupree impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai, Jason si Diane Lawton, asista la disparitia subita a stelelor. Curand, oamenii isi dau seama ca pamantul este inconjurat de o bariera dincolo de care timpul se scurge de milioane de ori mai repede. Luna a disparut, soarele a devenit un simulacru, mentinand doar o iluzie de lume vie, iar intreaga industrie a satelitilor orbitali a fost distrusa, pustiind reteaua intinsa a internetului, scotand din uz sofisticata tehnologie militara si suspendand informatiile mediatizate. Stirile calatoresc ca niste soapte, starnind confuzie si paranoia.

In Turbion sunt treizeci de ani de viata bulversata, privita prin ochii unei generatii care se stie condamnata, care stie ca va trai absorbirea planetei de bezna perpetua, si care, prin tacere şi fara cel mai mic murmur de protest, isi da cumva acceptul de a aluneca in Turbion.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

25,20 lei
35,00 lei (-28%)
26,12 lei
32,65 lei (-20%)
Created in 0.1255 sec