Turism balnear. Evolutie si tendinte la inceput de nou mileniu

Turism balnear. Evolutie si tendinte la inceput de nou mileniu
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2021

DESCRIERE

Lucrarea evidentieaza contributia functiunii de resurse umane la ameliorarea performantei organizationale. Cartea este structurata pe sase capitole:

Primul capitol propune observarea diferitelor elemente care contribuie la definirea identitatii stiintifice a turismului.
In capitolul al doilea se realizeaza o sumara retrospectiva a evolutiei, de la turismul clasic la industria turismului. Se pune in evidenta faptul ca una dintre cele mai eficiente forme  de organizare a intreprinderilor din prezent este reteaua.
Capitolul al treilea evidentiaza relatia dintre managementul resurselor umane si performanta organizationala, pe de o parte, iar pe de alta parte, combinatia structurala, culturala si climatul social din cadrul societatilor de turism balnear din Romania.
Cel de-al patrulea capitol propune o examinare a unor lucrari reprezentative ale literaturii in domeniul strategic al resurselor umane, pentru o restructurare si o imbunatatire a cunostintelor teoretice, pentru o mai buna pozitionare a cercetatorului din perspectiva exigentelor lucrarii.
Capitolul al cincilea abordeaza probleme majore ale turismului de actualitate: responsabilitatile resursei umane in conditiile unei dezvoltari sustenabile a turismului (specificul locurilor de munca si al competentelor, productivitatea muncii, penuria de competente si factori determinanti etc.).
Capitolul final isi propune o abordare succinta dar sugestiva a situatiei actuale a turismului balnear din Romania, locul si organizarea turismului, politici si programe pentru turism, statistici, evaluare economica.


Numar pagini: 236
Format: 17x24
An aparitie: 2021

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0648 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.