UITATI CA ATI AVUT O FIICA
18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)

UITATI CA ATI AVUT O FIICA

UITATI CA ATI AVUT O FIICA
-25%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 328
Categoria: Romane
Preț: 18,68 lei
24,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Anii de inchisoare de la -Bangkok Hilton"

Profesoara britanica Sandra Gregory a petrecut doi ani minunati in Bangkok. Dar, dupa o lovitura de stat militara, norocul ei s-a schimbat brusc: sii-a pierdut slujba, s-a imbolnavit grav sii, curand, a ramas fara nici un ban. Disperata sa se intoarca acasa, dar nevrand sa-sii ingrijoreze parintii cerandu-le bani de avion, a acceptat sa transporte o cantitate de heroina pentru un necunoscut. A fost prinsa pe aeroportul din Bangkok sii condamnata la 25 de ani de inchisoare. Primii patru ani sii jumatate i-a petrecut in faimoasa inchisoare Lard Yao, poreclita -Bangkok Hilton", resiedinta unor ucigasii in serie, maniaci sii chiar a unui canibal.

In 1997 a fost repatriata in Marea Britanie, unde a petrecut inca trei ani in diverse inchisori, inclusiv infama Durham Maximum Security Prison.

Scenele de brutalitate, violenta sii degradarea la care a fost martora, in Thailanda sii Marea Britanie, sunt impresionante sii de neuitat. Sandra a fost eliberata in anul 2000, dupa ce a fost gratiata de regele Thailandei.

Sandra Gregory s-a nascut in 1965 in Gloucestershire sii a crescut in Kent. Dupa ce a terminat sicoala, s-a ocupat cu succes de comertul cu antichitati. La varsta de 25 de ani a plecat intr-o calatorie in Thailanda. Arestata in 1993 pentru trafic de droguri, ea a facut peste siapte ani de inchisoare dintr-o condamnare de 25 de ani. Din momentul eliberarii ei, a colaborat cu grupuri dedicate reformei sistemului penitenciar sii a tinut diverse conferinte tinerilor din sicoli, legate de experientele ei.

Michael Tierney s-a nascut la Glasgow in 1968, unde locuiesite sii acum cu sotia sa, Kathleen, fiica Mahoney sii fiul Gabriel. Scrie la ziarul Herald sii, in prezent, lucreaza la a doua sa carte.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane

Created in 0.1009 sec