Ultima cursa spre Woodstock (Colin Dexter)

Ultima cursa spre Woodstock (Colin Dexter)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Non-fiction
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

La ora la care intunericul sta sa coboare, doua fete tinere si frumoase asteapta autobuzul. Acesta intarzie, iar fetele nu mai au rabdare sa astepte: vor face autostopul.

Inspectorul Morse e politistul britanic tipic: ironic, pasionat de cuvintele incrucisate si de femeile frumoase. Cazul ce-i este incredintat ii va pune la incercare din plin capacitatile de detectiv: o tanara a fost gasita moarta in parcarea unui restaurant. Toate indiciile arata ca, inainte de a fi ucisa, a fost agresata sexual. Suspectii ies la iveala unul dupa altul, dezvaluind treptat o poveste intortocheata si sordida. Si totul a inceput cu doua fete care asteptau ultima cursa spre Woodstock...

Pentru ca...
... Ultima cursa spre Woodstock e inceputul devenit clasic al unei serii care a captivat o generatie de cititori din intreaga lume.
... Colin Dexter si creatia sa, inspectorul Morse, sunt cel mai bun exemplu pentru vigoarea unui gen literar pe care britanicii l-au inventat, practic, prin Sherlock Holmes al lui Arthur Conan Doyle.
Horia Nicola Ursu


- Publicata in iunie 2013
- Traducere din limba engleza de Lorena Lupu.
- hardcover, 320 p, 140 x 210

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1226 sec