Ultima mea ducesa
14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)

Ultima mea ducesa

Ultima mea ducesa
-28%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Romane
Preț: 14,33 lei
19,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE


Cora Cash, cea mai bogata mostenitoare din America anilor 1890, a fost crescuta cu convingerea cabanii ii vor deschide toate usile. Insa cand dominatoarea ei mama o duce in Anglia pentru a-i gasi unsot cu sange nobil, Cora este socata de primirea de care are parte. Inalta societate englezeasca pareindiferenta la frumusetea si averea ei, si mult mai preocupata de jocurile de culise, de intrigi si de barfe.Indragostindu-se de un barbat pe care abia il cunoaste, Cora se trezeste brusc ducesa de Wareham,maritata cu Ivo, cel mai dorit burlac din Anglia. Si totusi, nimic nu este cum pare la prima vedere:Ivo este retras si secretos, iar lumea in care intra Cora este plina de capcane si de tradari. Si astfel,tanara ducesa afla ca aici banii nu pot cumpara orice, ca jocul pe care il joaca nu este unul pe care sa-linteleaga in totalitate si ca fericirea ei viitoare poate fi pretul platit pentru orice pas gresit.


“Pentru fiicele noilor miliardari americani din secolul al XIX-lea, cea mai importanta realizare eracasatoria cu un aristocrat englez sarac, in schimbul unui titlu si al statutului social. Insa banii nuaduceau intotdeauna fericirea.”

Daisy Goodwin in The Daily Mail


Daisy Goodwin a absolvit Istoria la Universitatea Cambridge, dupa care si-a construit o cariera inteleviziunea britanica. Ultima mea ducesa este romanul ei de debut, care s-a bucurat de un succesdeosebit atat in Marea Britanie, cat si in Statele Unite.


Numar pagini:400
Format:107*177
Anul aparitiei:2012
Vezi și alte cărți: America, Sarac, Englez

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1574 sec