Ultima prelegere
17,60 lei
22,00 lei (-20%)

Ultima prelegere

Ultima prelegere
-20%
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Altele
Preț: 17,60 lei
22,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ultima prelegere. DR. RANDY PAUSCH  (1960– 25 iulie, 2008) a fost profesor de informatica si inteligenta artificiala la Universitatea Carnegie Mellon si doctorîn informatica al aceleiasi universitati. Profesor si cercetator stiintific apreciat, a colaborat la diverse proiecte ale Adobe, Google, Electronic Art si Walt Disney Imagineering.

În momentulîn care a fost invitat de catre Carnegie Mellon sa conferentiezeîn cadrul Seriilor Ultima Prelegere, practica obisnuitaîn sistemul universitar american, a fost diagnosticat cu cancer pancreaticîn faza terminala. A sustinut conferinta pe data de 18 septembrie 2007, iar la 25 iulie 2008 aîncetat din viata.

Ultima prelegere, carte inspirata din acea conferinta, a ajunsîn scurt timp pe primul locîn lista de bestselleruri a New York Times.

JEFFREY ZASLOW este editorialist la Wall Street Journal. A asistat la prelegerea profesorului Pausch si  a contribuit la scrierea acestei carti.

 

,,Cu toate ca se afla de câteva luniîn faza terminala a unui cancer pancreatic, Randy Pausch a reusit sa scrie aceasta carte. Dificultatea demersului a constatîn faptul ca ea reprezinta testamentul spiritual lasat copiilor sai pentru atunci când el nu va mai fi.“

Publishers Weekly

 

,,A-ti lua ramas-bun de la cineva. O facem aproape zilnic, uneori cu nonsalanta, alteori cu emotie. Dar, inevitabil, vine timpul pentru a rosti un ultim ramas-bun. Când  moartea e aproape, cumîti alegi cuvintele? Cumîti arati dragostea fata de cei pe careîi iubesti?“

Wall Street Journal

Autor: Randy Pauschîmpreuna cu Jeffrey Zaslow
Anul aparitiei:   2008
Numar pagini: 208
Format: 13×17,7 cm
ISBN: 978-973-669-696-1

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1665 sec