Ultimele zile cu Adolf Hitler
18,06 lei
24,08 lei (-25%)

Ultimele zile cu Adolf Hitler

Ultimele zile cu Adolf Hitler
-25%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Personalitati
Preț: 18,06 lei
24,08 lei (-25%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Memoriile soferului personal al lui Hitler timp de 13 ani, pana la ultimul ordin al acestuia– a-i incinera corpul dupa sinucidere

 

Volumul de memorii ale lui Erich Kempka, cel care a fost soferul personal al lui Adolf Hitler si omul sau de incredere pana in ultimele momente ale vietii, are o valoare documentara deosebita prin acoperirea minutioasa a evenimentelor dramatice din ultimele luni ale celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Kempka a fost martorul unor discutii si decizii de importanta cruciala in desfasurarea celei mai mari conflagratii a secolului XX, dar si al unor intamplari intime din viata omului a carui personalitate a devenit subiect de cercetare intensa din partea istoricilor si a psihologilor.

El este de fata cand Hitler primeste vestea socanta ca Goring si Himmler incearca sa preia puterea pentru a negocia un armistitiu cu Aliatii occidentali, dar este si martor la casatoria lui Hitler cu Eva Braun si asista la ultima masa a Führerului, inainte ca acesta sa-si ia adio de la cei prezenti si sa-si puna capat zilelor.

 

Memoriile lui Erich Kempka sunt adaugite de capitolele scrise de publicistul Erich Kern, in care acesta analizeaza la o scara mai ampla mecanismele aparatului de stat nazist si cauzele mai putin cunoscute care au dus in final la infrangerea Reichului. Desi cunoscut ca o persoana cu opinii de extrema dreapta, completarea sa aduce in atentie o serie de aspecte bine documentate si un punct de vedere rareori expus public.


Format: 13x20

Numar pagini: 288

Anul aparitie: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1188 sec