Ultimul testament
32,00 lei
40,00 lei (-20%)

Ultimul testament

Ultimul testament
-20%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 480
Categoria: Beletristica
Preț: 32,00 lei
40,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Proiectul Lazar are ca scop reinvierea trupurilor celor morti, un proiect contra naturii.

Un adevarat carnagiu... N-au fost crutati nici macar sobolanii din laborator. Decedatii nu erau niste persoane oarecare ­ printre ei, doi doctori celebri, chirurgi distinsi cu Premiul Nobel pentru cercetarile lor in domeniul regenerarii celulelor stem, agentul special Clyde Bowman si un cobai uman.

Autopsia acestuia din urma dezvaluie faptul ca... era mort cu un an inainte de a fi impuscat. Nathan Love, un agent special FBI expert in artele martiale si practicant al filosofiei zen, incearca sa traiasca din nou printre oameni dupa ce sotia i-a fost ucisa, in urma cu trei ani. Dar, odata cu moartea bunului sau prieten, Clyde Bowman, strabatand toate continentele, Nathan Love porneste intr-o cursa infernala impotriva Mafiei ruse, a Vaticanului si a Ultimului testament.

Nr. de pagini: 480
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Rating general
4
1 review
5 stele
0
4 stele
1
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
4
...pfff...am citit cartea...mi-e greu să mă decid dacă sunt pro sau contra; o carte magnifică nu numai pentru numarul enorm de pagini sau pentru uriaşa cantitate de informaţie... un autor ateu, după cum răzbate din paginile romanului, şi încă unul ce încearcă să-i convigă şi pe ceilalţi... ultimul testament al lui Iisus scris prin anul 78, dacă nu mă-nşel, în care se autodenunţa... o carte care te lasă fără cuvinte o prioadă bună de timp după ce o citeşti...autorul aduce chiar şi probe ca să-şi susţină ateismul: manuscrisele de la Qumram... ohhh!...(non)salve nietzsche!

Beletristica - Cele mai vândute cărți

Created in 0.1315 sec