Un alt fel de parinte. Comunicare non-violenta, intelegerea emotiilor copilului, Terapii blande antistres - Dr. Christine Coquart

Un alt fel de parinte. Comunicare non-violenta, intelegerea emotiilor copilului, Terapii blande antistres - Dr. Christine Coquart
-20%
Anul publicării: 2015
Pagini: 224
Categoria: Familie
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Mult timp am visat la aceasta carte... inca de cand mi-am propus aceasta provocare extraordinara: sa fiu o mama nu perfecta, ci cat mai apropiata de nevoile copiilor mei, ghidandu-i spre ceea ce este mai bun in ei insisi si ascultandu-i, fara a pierde din vedere implinirea mea de femeie, de mama si de sotie! Orice ajutor era deci bine-venit!

De-a lungul anilor am inaintat pe aceasta cale, pe de o parte datorita practicii mele profesionale - alternativa si holistica -, dar si datorita numeroaselor seminarii, ateliere de parenting si de dezvoltare personala sau invatamintelor samanice si spirituale"modeme"

Am descoperit de aproape pedagogia Steiner, in cadrul careia mi-am scolarizat cei trei copii.

De atunci, mi-am dorit sa reunesc intr-o carte toate elementele unui parenting"diferit", pentru o copilarie implinita, care sa stea la baza unei vieti armonioase.

Nr. de pagini: 224
Anul aparitiei: 2015

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0956 sec