Un an la malul mării - Gândurile unei femei care mai are ceva de spus

Un an la malul mării - Gândurile unei femei care mai are ceva de spus
-28%
Editura:
Anul publicării: 2007
Categoria: Romane
Preț: 15,84 lei
22,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Confruntarea cu sinele se poate declanşa la orice vârstă. Depinde de determinarea celui hotărât să mai spună ceva despre propria existenţă.
Joan Anderson descoperă că procesul propriei deveniri nu s-a oprit după ce şi-a însurat feciorii şi nici după publicarea câtorva cărţi de ficţiune. Căutarea de sine se manifestă cu atât mai plenar cu cât refuză să-şi schimbe stilul de viaţă doar pentru că soţul ei este promovat şi transferat. În aceste condiţii, Joan Anderson se rupe pentru un an de cuibul conjugal şi învaţă să trăiască pe cont propriu. Nu descoperă doar munca fizică susţinută, câştigurile băneşti cu sudoarea frunţii, ci învaţă să îşi depăşească propriile inhibări fizice.
Femeia asupra căreia valorile sociale ale unei socie-tăţi puritane au avut un efect constrângător învaţă după vârsta de 50 de ani să se bucure de trupul ei, de timp, să trăiască singură şi să iubească din plin. Întâlnirea cu focile şi plăcerea pură a acestora de a înota o inspiră pe cea care îşi face cuib la malul mării pentru un an. Micile greutăţi, ca şi micile bucurii au altă greutate când înveţi să-ţi trăieşti autentic viaţa, departe de tarele unei societăţi încremenite.
Soţul regăseşte o prietenă mai dornică de viaţă decât în tinereţe, de la care învaţă calea spre propria regăsire. O poveste care marchează un alt fel de a reuşi, indiferent de vârstă, de educaţie, dar în deplină legătură cu chemările la care ne supune sinele de-a lungul vieţii.
În cartea Un an la malul mării — Gândurile unei femei care mai are ceva de spus poţi găsi lesne un prieten dornic să înveţe şi să te înveţe drumul spre tine însăţi.Joan Anderson şi-a început cariera ca jurnalist la un ziar local. Este cunoscută în calitate de autor de cărţi ilustrate pentru copii, debutul ei în proză fiind marcat de cartea Breaking the TV Habit. Stilul care o consacră este cel al memoriilor, din care putem enumera cele patru cărţi scrise de ea: A Year by the Sea, A walk on the Beach, An Unfinished Marriage şi A weekend to Change Your Life. Cartea lui Joan Anderson, Un an la malul mării – Gândurile unei femei care mai are ceva de spus invită cititoarele să pornească într-o călătorie a introspecţiei în conturarea personalităţii, indiferent de vârstă.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1191 sec